to checkout total: ₹ 0.00
advanced search
WTR HUB-Order Channel

Order on

Webstore, phone, whatsapp, chat
WTR HUB-Payment Security

100% Secure Payments

Relax and shop
WTR HUB-Delivery

Pan India Delivery

Blue Dart, Delhivery, Fedex, Ecom Express
Statistics
Products:
294
Categories:
33
New products:
12
On sale:
0
Pricelist
About Us

WTR (Wholesale to Retail) is engaged in supply of fancy dresses/fancy costumes, toys and other kids related items (such as return gifts) throughout India. We deal both at the retail and wholesale levels catering to bulk supplies for school events, annual functions and more. We have been selling our products on multiple e-commerce platforms since last three years and have continuously received positive feedback for our product range, product quality and our adherence to delivery schedules.

Why WTR (Wholesale to Retail)? 

Experienced Team

Our team comprises of qualified professionals having years of industry experience in multiple areas. Overtime we have established supply chain and partnerships which help us deliver best quality products at extremely reasonable prices. We have learnt from our varied experiences over the years and gained expertise in handling orders of any magnitude and size even involving 100s of items. We believe in the old saying of honesty is the best policy and never hesitate in sharing product images or any other related information with our customers.  

Quality Checks

We know that the items we sell will be used by children and therefore take extra precaution in ensuring the Quality of each and every single item. Each and every product passes through a stringent Quality process before being packaged and dispatched. We also, at our own discretion, take images of products while packing them which helps us establish baseline on customer preferences.

No Intermediaries

At our store, customers can directly interact with us through email, chat, phone and other means and place orders at lower prices and enjoy high level of product quality and delivery services.

Because of direct interaction between us and our customers, the orders get prioritized and are processed quickly. Customer are able to buy products at lower prices as we are not required to pay any commission to third party service providers. In other words, we simply pass on the benefit realized from our savings to our customers.

Large Product Range

We have a huge range of products which can be directly purchased from us. Such items are usually not available on online platforms. For Instance, we may be selling a particular costume within a particular age group (for example 4 to 8 Years) on a specific e-commerce platform, while we can arrange costumes for all age groups including adults. Besides fancy dresses, we deal in all types of accessories and mascot costumes. New products are also added periodically. Trust us, what is not available elsewhere, will be available with us. 

______

A simple way to understand more about us:

1) Is WTRHUB a Direct Seller or an E-commerce Marketplace?

Answer: Yes, we are direct sellers of items that we have listed on our website. No intermediary, no hassles and no unwanted delays.

___

2) Am I Interacting with the Seller at WTRHUB?

Answer: 100%. No matter which medium (whatsapp, email or chat) you use, you are always in touch with WTRHUB.

___

3) Am I Saving anything by buying from WTRHUB?

Answer: Yes, you are saving atleast a minimum of 15% on each product when you are buying any item from us. You can compare our prices with prices of same/similar products available online.

___

4) Can I trust WTRHUB for my purchases? Why?

Answer: Yes, no other online platform/marketplace offers you an opportunity to directly interact with the seller. You can call us, mail us, chat with us or whatsapp on our number 9599460225.

___

5) Can I be assured of Quality at WTRHUB?

Answer: Yes, without trying, the quality cannot be measured. We offer personalized attention to each order. Each product undergoes thorough inspection before dispatch.

___

6) I want to Buy in Bulk. Will I get a Discounted Price?

Answer: Yes, we have different quantity slabs. Discount rate depends on the number of units in your order. However, if you have placed order of 20 units in a single go, you will qualify for wholesale rates, a feature that is not provided by any marketplace.

___

7) Does WTRHUB provide Items on Rent?

Answer: No, why take items on rent when our selling price is almost equal to the rental cost? Plus you are assured of brand new and unused items.

___

8) Does WTRHUB offers Cash on Delivery?

Answer: No, Cash on Delivery increases our order processing and fulfillment cost which in turn will get passed on to the customers. We believe in selling highest quality products at lowest possible prices.

___

9) Does WTRHUB require Registration for Placing Orders?

Answer: No, you have both the options. Orders can be placed without registration. However, registration has its own benefits such as live order tracking from your account, access to promotional updates and newsletters.

___

10) Does WTRHUB provides Discount to Repeat Customers?

Answer: Yes, every month our team sales team selects a customer who has placed a bulk order or have made repeated purchases from us in the previous month. We provide a discount code to the selected customer which remains valid for 15 days and is applicable on all the items in our catalog. Further, we regularly announce promotional schemes.

___

11) Does WTRHUB have any Branch in any Other State Except Delhi?

Answer: No, as of now, we have only one Branch in Delhi.

___

12) I am planning to start a business in my state/city, how can WTRHUB can be of any help to me?

Answer: 100%. In comparison to other vendors/suppliers, we allow our customers to buy items in small lots as per their investment and risk capacity. In total, they only need to buy 20 units from our catalogue in their first order to become eligible for wholesale rates. Additionally, we frequently provide guidance to our customers on how to run the business, set prices and offer premium services to their clients. Even at the retail level, our prices are the lowest.

;)
:)
:D
WTR HUB-Navigation up
Shop is in view mode
View full version of the site
Ecommerce Software